29 octubre 2018

El Bar-Mut dels 40

El passat 20 d’octubre vam celebrar el nostre vermut d’aniversari a la plaça del mercat del Guinardó. Com sabeu, aquest any estem de celebració perquè fem 40 anys!

No és fàcil arribar a aquesta edat amb l’energia del primer dia, però nosaltres ho estem intentant, i podem dir que després de passar un temps complicat, com va ser la nostra tornada a casa, després de deixar els locals del carrer Garrotxa, tenim ganes i forces per continuar fent anys i no deixar enrere la nostra raó de ser.

Aquest any d’aniversari està essent molt especial, al juny vam fer el nostre dinar d’aniversari i vam participar a la IV Milla Solidària dels Bombers de Barcelona, i ara hem fet el vermut, i d’aquí res, anem a Montserrat a posar punt i final a aquest any ple de celebracions.

Volem agrair a totes les persones que ens vau acompanyar el dissabte, per la companyia, per venir a veure’ns, per animar-nos a continuar, i per voler formar part de la nostra Associació. Volem agrair especialment la presència de les puntaires del Casal Baix Guinardó i Horta  i dels grups sardanistes de Baix Guinardó i Horta que van amenitzar l’estona del bar-mut.

Esperem seguir compartint amb tots vosaltres aquests moments tan especials!